Connect to Perform Cultuurontwikkeling

vorm

Een spelletje spelen om meer inzicht te krijgen in de dynamiek van het team waarin of waarmee jij werkt… Zo doen we dat bij Human Connection!

‘Connect to Perform’ noemen wij de theorie die de basis vormt voor Human Connection’s advieswerk. Het model demonstreert hoe teams naar een meer effectieve én prettige werkwijze te bewegen zijn door (onderlinge) verbinding te maken. Om de brug te slaan tussen ‘theorie’ en ‘zelf toepassen’, hebben we een spel ontworpen wat met groot succes in organisaties en op onze open avonden gespeeld wordt.

Je ontdekt welke verschillende organisatieculturen er zijn, in welke fase jouw team zit en wat er nodig is om de volgende ontwikkelstap te maken. En wat juist zaken zijn die averechts uitpakken….
Je krijgt zicht op zo’n vijftig verschillende interventies die toepasbaar zijn in de werkpraktijk, om het gedrag en de cultuur van een team en organisatie te beïnvloeden.

Kortom: in een paar uur wordt je op interactieve wijze ondergedompeld in onze succesvolle aanpak hoe je meer impact met je team maakt. En dat gewoon door en spelletje te spelen! 

Je kan deze 3,5 uur durende workshop ook bij ons aanvragen voor jouw team of organisatie. Stuur dan je mail naar Alexander.

Je kan ook mee spelen op een van onze Open Spel-avonden! (deelname geheel gratis en zonder verdere verplichtingen)  Meld je aan door naar deze link te gaan.

De volgende Open Spel-avonden zijn op 23 september (online versie) en 12 november (online of fysiek) 2020. Meld je aan via deze link!

Voor meer informatie over de open spelavond klik hier


Wil je meer weten over Connect to Perform, ons krachtige cultuurmodel? Lees ons artikel

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie