Zilla Uiterwijk

Over Zilla

Heel graag ben ik jouw partner in verandering!

Op verschillende manieren help ik organisaties en individuen graag een stap verder:

Door te adviseren op de te nemen stappen om een verandering vorm te geven. Mijn ervaring met ondernemingsraden, management development en programmamanager van diverse ontwikkel-en reorganisatietrajecten komt daarbij goed van pas.
#leiderschap#cultuurverandering#middlemanagement#vanreactiefnaaractief#operationalexcellence#lean#strategicHR#reorganisatie#connecttoperform#fusies

Door het te regelen. Wanneer de eigenlijke manager tijdelijk afwezig is, ga ik aan de slag als interim manager/ adviseur. Ik heb ruim 10 jaar managementervaring, waarvan 7 jaar in de lijn en 3 jaar als HR manager. Als manager heb ik een coachende stijl van leidinggeven, geef ik veel verantwoordelijkheid en vertrouwen en stuur ik gestructureerd op het resultaat. #HRmanager#programmamanager#srhrbusinesspartner#locatiemanager#teamleider

Door te versnellen. Als er tijdelijke capaciteit nodig is om projecten op te pakken die niet door de staande organisatie kunnen worden uitgevoerd, ga ik als interim (project) manager aan de slag. Ik heb veel project-en programma ervaring en weet wat ervoor nodig is om een project goed te implementeren. Ik zorg voor draagvlak, hou stakeholders goed aangesloten en werk gestructureerd, desgewenst conform de projectmethode van de organisatie. #HRprojectmanager#HRprogrammamanger#TGKIO#Reorganisatie#duurzameinzetbaarheid#managementdevelopment#leiderschapsontwikkeling#cultuurverandering#talentprogramma

Door het proces te faciliteren. Door teamdagen te organiseren voor teams die een jaarplan willen maken, de samenwerking willen verbeteren of een veranderplan willen maken. Ook kan ik on the job worden ingezet om overleggen effectiever te maken, intervisie te begeleiden.
#facilitator#procesbegeleider#onthejobcoaching#intervisie

Door te coachen. Met de nodige interne coachervaring, diverse coachopleidingen en eigen levenslessen, coach ik met veel plezier managers en medewerkers op het verbeteren van hun effectiviteit in het werk.
#coachenopcompetenties#coaching#coachingonthejob#loopbaancoaching#talentcoaching.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, heb ik 15 jaar in de logistieke dienstverlening gewerkt (Post NL en CEVA Logistics) in zowel lijn-als stafrollen met als constante: verandering.

Anderen omschrijven mij als oprecht geïnteresseerd, nieuwsgierig, met humor, positief, kritisch, creatief, warm, niet bang om vanuit ‘de buik’ terug te geven en iemand die goed kan schakelen op inhoud en met verschillende soorten mensen.

Let’s connect!https://www.linkedin.com/in/zilla-uiterwijk/

zilla@humanc.nl

0611006048

Download hier het coachprofiel van Zilla

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie