Twintigers en dertigers hebben zoveel mogelijkheden!

human-connection-mogelijkheden2

Posted by on maart 27, 2017

Om dromen te kunnen najagen én een leuk leven te leiden, is het belangrijk te weten wie je bent, waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Zo kom je tot bewuste keuzes, die goed voelen en bij je passen. De activiteiten die hieruit voortkomen, geven energie in plaats dat ze energie kosten. Door dicht bij jezelf te blijven en je minder aan te trekken van andermans verwachtingen, ga je echt doen wat je leuk vindt. Ook in je werk. Twintigers en dertigers doen er goed aan om hierbij stil te staan. En uit veelvuldig onderzoek blijkt dat ze hier ook echt behoefte aan hebben. Doen ze in hun leven wat past bij hun waarden en drijfveren? Doen ze wat ze écht belangrijk vinden?

Zelfontwikkeling

Of het nu over werk of privé gaat, mensen die verder willen komen in hun persoonlijke ontwikkeling hebben vaak sturing nodig. Hulp waarbij je leert hoe je de beste keuzes voor jezelf kunt maken. Vaak gaat het om kennis en vaardigheden die je niet op school leert, maar die wel essentieel zijn voor een prettig leven. Waar word je bijvoorbeeld werkelijk blij van? Wanneer zit je optimaal in je energie? Maar ook: welke emoties en gedachten belemmeren jou om de keuzes te maken waar je eigenlijk voor wilt gaan? Een beetje hulp hierbij kan net dat verschil maken.

PS: Wil je jouw medewerkers helpen om meer zelfinzicht te krijgen? Bekijk dan onze e-cursus ‘Creëer je leukste leven’! Neem voor meer informatie contact op met Alexander.

Posted in: Blog

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie