Talentmanagement

Talentmanagement gaat in onze optiek over het koesteren en doorontwikkelen van álle vormen van talent in een organisatie. Dat kan gaan over de ‘happy few’ die uitgedaagd mogen worden de stappen naar de top te zetten. En gaat in onze ogen ook over de vele lagen en diverse mensen daaronder: hoe krijg je die zover dat zij zelf het beste uit zichzelf halen?

Human Connection is gespecialiseerd in:

 

  • Advies en strategie talentmanagement
  • Ontwerp en begeleiding innovatieve en aansluitende Talent / trainee programma’s

 

Advies en strategie talentmanagement

We definiëren met organisaties hun visie op talentmanagement en helpen de strategie daarnaartoe uit te zetten. Essentieel is dat dit nauw aansluit bij waar de organisatie voor staat en zich naartoe wil ontwikkelen.

 

Ontwerp en begeleiding innovatieve en aansluitende Talent- en traineeprogramma’s

We zijn doorgewinterd in het neerzetten van uitdagende, op maat gemaakte talent- en traineeprogramma’s. Variërend van groepen van 5 tot 35 deelnemers. We kijken en denken verder dan alleen het uitvoeren van een aansprekend programma. Bij ons gaat het om de essentie: “Hoe helpt het talent/traineeprogramma de organisatie bij het creëren van de juiste cultuur en prestaties?” “Wat is mooi op korte maar vooral effectief op langere termijn?”

We helpen bij het komen tot een design, kunnen de uitvoering begeleiden, we schakelen vakexperts in en voeren daar regie op, zodat het geheel samenvalt. Vaak zien we dat een programma versnippert in diverse leeractiviteiten, waar deelnemers zelf chocola van dienen te maken. Wij zijn erop gespitst verschillende elementen in elkaar te vervlechten, reflectie en ‘learning skills’ te ontwikkelen waardoor deelnemers zelf meer resultaat uit de losse elementen halen en de som een stuk meer wordt dan het geheel der delen.

 

Interesse om hier eens over van gedachten te wisselen? Neem contact op met Marit.

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie