Online Connect to Perform spelavond op maandag 22 juni 2020

Posted by on juni 5, 2020

Hoe blijf je in deze bijzondere tijd verbonden en geïnspireerd? Welk effect heeft op afstand werken op jullie organisatiecultuur en de manier waarop je samenwerkt?

De afgelopen maanden hebben we zelf kunnen ondervinden wat het effect van alle maatregelen is op onszelf en op onze klanten. En ook in deze tijd ontdekken we hoe waardevol en inspirerend ons Connect to Perform gedachtengoed en spel is. Dit willen we jullie uiteraard niet onthouden en daarom hebben we onze oude vertrouwde open spelavond in een nieuw jasje gestoken en bieden we deze vanaf heden online aan!

Dus ben je toe aan een dynamische avond, waarin je geïnspireerd wordt en nieuwe kennis en energie op doet? Meld je dan aan voor onze online open spelavond op maandag 22 juni!

Connect to Perform 

Wat kun jij doen om jouw organisatie en collega’s in beweging te brengen en een prettig en productieve cultuur te creëren? Ben je ook zo benieuwd welke interventies goed werken en welke averechts werken?  

Graag laten we je kennismaken met het Connect to Perform gedachtengoed en krijg je meer inzicht in welke interventies passend zijn en welke niet. Ben jij degene die jouw team stap voor stap naar het proactieve niveau krijgt en ben je daarmee de meest proactieve manager? Ontdek het zelf op onze open spelavond. 

Tijdens onze Connect to Perform avond krijg je spelenderwijs en op interactieve manier inzicht in verschillende organisatieculturen, leer je te analyseren waar een team staat en de effecten van verschillende interventies. Je krijgt antwoorden op vragen als: 

  • Hoe komt het dat sommige acties direct en anderen nauwelijks effect hebben op het team?  
  • Hoe leer je uit de waan van de dag te geraken? 
  • Welke interventies kan ik het beste inzetten of juist vermijden? 
  • Wat kan ik doen om een reactief team uit de weerstand te halen? 
  • Ik begeleid mijn medewerkers continu in het plannen van hun werk. Toch lijken ze er niet beter in te worden. Wat kan ik nog doen? 

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze online spelavond. De avond staat open voor iedereen dus komen er mensen van verschillende organisaties zodat je ook van andere mensen en omgevingen kunt leren. 
Als je interesse hebt, schrijf je in via deze link

De online spelavond staat gepland op maandag 22 juni. Kun je niet?

De andere data voor 2020 zijn:

  • 23 september
  • 12 november

Afhankelijk van de situatie op dat moment besluiten we of dit online avonden worden of dat we jullie weer kunnen uitnodigen op ons kantoor.

Algemene informatie voor de online spelavond:
Start: 19:30 uur 
Einde: circa 21.30 uur 

De onlinesessie wordt via Zoom gedaan. Na jouw aanmelding zullen we aanvullende informatie m.b.t. de online omgeving naar je mailen.

Als je interesse hebt, schrijf je in via deze link. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden: we vinden het veel te leuk om dit met jullie te mogen doen. 

Quotes van spelers van eerdere avonden:  
“Unieke methode om direct praktisch aan de slag te gaan met cultuurinterventies” 

“Door het spelen van het spel, blijft de werking van het Connect to Perform model veel beter hangen dan wanneer ik naar een lezing was geweest” 

“Als ik dit eerder had geweten… Het had mij en mijn teams wat goedbedoelde, maar niet passende interventies kunnen besparen” 

“De avond past heel goed bij mijn ambitie om manager te worden.” 

We zien je graag online op 22 juni! 

Hartelijke groet, 

Marit, Alexander, Zilla, Annet en Jojanneke 
 
Connect to Perform-team Human Connection 

Posted in: Uncategorized

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie