Online Connect to Perform spelavond op 8 november 2022

Posted by on oktober 20, 2020

Hoe blijf je in deze bijzondere tijd verbonden en geïnspireerd? Welk effect heeft op afstand werken op jullie organisatiecultuur en de manier waarop je samenwerkt?

De afgelopen maanden hebben we zelf kunnen ondervinden wat het effect van alle maatregelen is op onszelf en op onze klanten. En ook in deze tijd ontdekken we hoe waardevol en inspirerend ons Connect to Perform gedachtengoed en spel is. Dit willen we jullie uiteraard niet onthouden en daarom hebben we onze oude vertrouwde open spelavond in een nieuw jasje gestoken en bieden we deze vanaf heden online aan! Dus ben je toe aan een dynamische avond, waarin je geïnspireerd wordt en nieuwe kennis en energie op doet?

Meld je dan aan voor onze online open spelavond op 8 november 2022!

Tijdens onze Connect to Perform avond krijg je spelenderwijs en op interactieve manier inzicht in verschillende organisatieculturen, leer je te analyseren waar een team staat en krijg je antwoorden op vragen als:

  • Hoe beweeg je op ieder niveau naar een pro-actieve organisatie?
  • Hoe komt het dat sommige acties direct en anderen nauwelijks effect hebben op het team?
  • Welke stappen kan je zetten om te voorkomen dat de waan van de dag altijd overheerst?
  • Welke mooi klinkende interventies moet je juist vermijden?
  • Wat kan je doen om een reactief team uit de weerstand te halen?
  • Waarom is het niet voor alle medewerkers passend om zich verbinden met de missie van de organisatie?
  • Wat kan je nog doen als je na veel begeleiding merkt dat medewerkers niet beter worden in het plannen en autonoom oppakken van hun werk?

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze online spelavond, voor mensen die ons al kennen of het juist leuk vinden op deze wijze kennis te maken. Deelname geheel gratis en zonder verdere verplichtingen. Via een inlog in ons online leerportaal krijg je toegang tot video’s met uitleg en achtergrondinformatie. Bovendien leert de ervaring dat het erg interessant is van gedachten te wisselen met mensen die je nog niet kende, werkzaam in diverse organisaties.

Als je interesse hebt, schrijf je in via deze link.

De online spelavond staat gepland op 8 november 2022. Kun je niet?

De daaropvolgende keer is nog niet bekend.  Afhankelijk van de situatie op dat moment besluiten we of dit een online avond wordt, of dat we jullie weer kunnen uitnodigen op ons kantoor.

Praktisch
Via Zoom – na aanmelding ontvang je aanvullende informatie.
Start: 19:30 uur Einde: 21.30 uur.

Quotes van spelers van eerdere avonden:

“Unieke methode om direct praktisch aan de slag te gaan met cultuurinterventies”

“Door het spelen van het spel, blijft de werking van het Connect to Perform model veel beter hangen dan wanneer ik naar een lezing was geweest”

“Als ik dit eerder had geweten… Het had mij en mijn teams wat goedbedoelde, maar niet passende interventies kunnen besparen”

“De avond past heel goed bij mijn ambitie om manager te worden.”

 

Inschrijven via deze link.

Posted in: Blog

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie