Marit Weiss

marit_balk_1

Over Marit:

Waarom doen mensen zoals ze doen? Hoe ontwikkelen ze zich? Hoe wordt een menselijk geheel meer dan de som der delen? – Deze vraagstukken blijven mij fascineren.

Ik begeleid ik professionals in verandering. Van MT’s tot en met de werkvloer. In teams, groepstrajecten of individueel. Ik doe dat als organisatieadviseur, ontwerper van trajecten en in de rol van begeleider en coach.

Ik begeleid diverse mensen en trajecten. Zowel op het gebied van organisatie en cultuurverandering, als op het vlak van persoonlijk ontwikkeling. Learning&development is een terrein wat mij erg aantrekt. Ik ben erg geïnteresseerd in (wetenschappelijke) inzichten en innovatieve trends op het gebied van leren en ontwikkelen in organisaties.

Afbeelding Over Marit

Een frisse blik leidt vaak tot nieuwe inzichten. Kleine zaken zijn grote eyeopeners. Dáár ligt mijn energie: met enthousiasme en in alle openheid mensen stimuleren om boven tafel te krijgen wat er echt speelt en te kijken wat nieuwe manieren zijn om daar bewust stappen in te zetten.

Marit in soundbites: enthousiast, hard lachen, analyserend, diepte, strategisch. Denken vs. voelen. Praktisch. Multitasker. Probeer eens wat anders. Lef.

Tijd voor actie?

Telefoon: 06 50 409 401
E-mail: marit@humanc.nl

Ontvang je graag een uitgebreider coachprofiel van Marit? Stuur even een mailtje!
Download the English profile of Marit

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie