Jojanneke van Goinga

Over Jojanneke:

Het beste uit jezelf halen, of uit de mensen die werken in een organisatie. Hoe doe je dat? Dat verschilt per organisatie, vraagstuk of individu. Soms helpt het om processen te optimaliseren, soms gaat het juist om de stijl van leidinggeven en in andere situaties werk je aan persoonlijke ontwikkeling. Een combinatie van deze drie benaderingswijzen maakt het resultaat nog beter. En dat maakt mijn werk ook zo mooi, geen dag is hetzelfde. Mensen helpen, inzicht geven, bewust wording, werken aan betere processen of structuren en uiteindelijk zien dat wat je doet mensen en organisaties verder brengt. Dat is waar het om draait.

Mijn expertise: als organisatie adviseur begeleid ik teams en managers in vraagstukken zoals samenwerking, heldere doelstellingen en effectief communiceren. Belangrijke kapstok hierbij is het CtP gedachtegoed. Een krachtige methodiek om inzicht te krijgen in de organisatiecultuur en de invloed die managers en medewerkers hebben om hier verandering in te brengen.

Mijn HR expertise zet ik in bij interim opdrachten op HR gebied. Van leidinggeven aan HR afdelingen tot HR advies voor kleine en middelgrote organisaties. Ik heb mij gespecialiseerd in thema’s als competentiemanagement, beoordelingsmethodieken, E-HRM systemen, ziekteverzuimbeleid, functiewaardering, etc.

Als coach en trainer kies ik voor maatwerk. Het belangrijkste hierbij is aan te sluiten bij de ander. Wat heeft de ander nodig om een volgende stap te zetten, welk doel wil de coachee of trainingsgroep bereiken en hoe gaan we dat gezamenlijk realiseren.

Anderen die met mij hebben samengewerkt omschrijven mij als: doelgericht, deskundig, opbouwend kritisch, motiverend, inlevend en persoonlijk.

Tijd voor actie?

Telefoon: 06 10 891 426
E-mail: jojanneke@humanc.nl

Ontvang je graag een uitgebreider coachprofiel van Jojanneke? Stuur even een mailtje!

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie