Daan van der Weele

Over Daan

De Kern van de zaak

Het maximale uit teams halen, dat is waar ik van ben, waar mijn energie stroomt. De Kern van de zaak is daarbij cruciaal: wat is er echt aan de hand.

Iedere keer opnieuw ben ik weer zo benieuwd en tegelijk zo geraakt door de onderstromen in de samenwerking tussen al die mooie mensen op structuur, processen en gedrag.

De patronen in de samenwerking, het niveau van vertrouwen, en ieders persoonlijk aandeel combineer ik met de structuren, processen en ICT die we dagelijks gebruiken.
Dan zet ik met een gerust hart de benodigde interventies in omdat ik weet dat ze echt gaan werken: meestal een combinatie van structuur, processen, mens, en ICT. Het is een soort van “managing the white spaces”.

Soms geef ik oplossingen en soms juist niet, in het ene geval geef ik echt gas en in het andere geval is alleen al een gesprek meer dan genoeg.
Liefdevol en confronterend help ik een team de goede richting in en verwonder me iedere keer weer over zowel de hogere productiviteit als het toegenomen geluk bij de teamleden.

Samenwerkingsverbanden beter maken, zowel in geluk als productiviteit, is mijn droom waar je me midden in de nacht wakker voor kunt maken.
Mensen gelukkiger maken in datgene waar ze veel van hun tijd van hun leven aan besteden, dat ze helpt om hun schoorsteen te laten roken, en waar ze soms ook een deel van hun identiteit aan ontlenen.

Daar word ik zo blij van.

Tijd voor actie?

Telefoon: 06 51 292 747
E-mail: daan@humanc.nl
Download the English profile of Daan.

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie