Connect to Perform Open Spel-avonden 2018

Posted by on mei 18, 2016

Wat kun jij doen om het gedrag en de cultuur van jouw omgeving te beïnvloeden? Met welke houding zitten mensen in een projectteam en hoe krijg je hier beweging in? Wat kun jij als manager doen om jouw medewerkers in een proactieve houding te krijgen? Hoe kun je met een project of verandering, niet alleen een nieuw systeem of structuur implementeren, maar ook daadwerkelijk het gedrag van de mensen beïnvloeden?

Graag laten we je kennismaken met het Connect to Perform model en geven we je spelenderwijs inzicht in wat jij kunt doen! Ben jij degene die jouw team naar het proactieve niveau krijgt en ben je daarmee de meest proactieve manager? Ontdek het zelf op een van onze open avonden!

Tijdens onze Connect to Perform spelavonden krijg je spelenderwijs en op interactieve manier inzicht in verschillende organisatieculturen, leer je aan hand van de kenmerken zien in welke fase een team zit, maar vooral ook wat nodig is om de volgende ontwikkelstap te maken. Vragen die op tafel komen zijn o.a.:

  • Hoe komt het dat sommige acties direct en andere nauwelijks effect hebben op het team?
  • Wat kan ik doen om een reactief team uit de weerstand te halen?
  • Ik begeleid mijn medewerkers continu in het plannen van hun werk. Toch lijken ze er niet beter in te worden. Wat kan ik nog doen?

Na deze avond heb jij meer zicht op welke maatregelen jij concreet kunt nemen om de prestaties en het gedrag binnen jouw organisatie positief te beïnvloeden.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een van onze avonden. Tijdens deze avonden zullen we je verdere uitleg geven over het Connect to Perform model, gaan we actief aan de gang met het spelen van het spel en is er ruimte voor persoonlijke casuïstiek.

Dit jaar organiseren wij deze avonden nog op aanvraag.

Vragen hierover of aanmelden kan bij Alexander: alexander@humanc.nl.

Per avond kunnen er maximaal 12 mensen deelnemen. Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden: we vinden het veel te leuk om dit met jullie te mogen doen.

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie