Zilla Uiterwijk

Over Zilla

Ik wil heel graag jouw partner in change zijn!

Dan wel als organisatieadviseur, interim (project) manager, begeleider van teams of ontwikkeltrajecten voor organisaties, dan wel als coach voor individuen.

Wat mij drijft is het helpen van mensen en organisaties bij het ontwikkelen van (organisatie)gedrag om zo (veer)krachtiger en wendbaarder te worden.

Uitgangspunt hierbij is voor mij altijd het vergroten van het zelfreflectief vermogen om duurzame gedragsverandering te kunnen bewerkstelligen. Ook wil ik graag bijdragen aan een positief groeiklimaat, waarin mensen het elkaar gunnen om te groeien met een nadruk op de ontwikkeling van talent in plaats van tekort.

Ik ben een verbindende, creatieve en resultaatgerichte organisatieadviseur/ interim (programma) manager met een multidisciplinaire achtergrond (operations, commercie, HR en programmamanagement). Ik heb op verschillende management niveau’s succesvol veranderingen gerealiseerd. Voor een duurzaam resultaat geloof ik in een integrale aanpak, omdat een verandering iedereen aangaat en altijd proces, besturing, gedrag en leiderschap raakt. Als interim (HR) (programma)manager geef ik samen met de business de verandering vorm en inhoud.

Als coach help ik je graag bij loopbaanvraagstukken; vraagstukken die je tegenkomt als (startend) leidinggevende of belemmeringen die je tegenkomt in je werk.

Ik werk vanuit mijn kernwaarden: groei, creativiteit, eigenaarschap, verbinding en positiviteit.

Interesse om samen te werken?

Zilla@humanc.nl
06 11 00 60 48

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie