Nieuwe spelavond Connect to Perform 22 november

Posted by on oktober 31, 2018

Uitnodiging Connect to Perform spelavond

 

Wat kun jij doen om het gedrag en de cultuur van jouw omgeving te beïnvloeden? Met welke houding zitten mensen in een projectteam en hoe krijg je hier beweging in? Wat kun jij als manager doen om jouw medewerkers in een proactieve houding te krijgen? Hoe kun je met een project of verandering, niet alleen een nieuw systeem of structuur implementeren, maar ook daadwerkelijk het gedrag van de mensen beïnvloeden? Graag laten we je kennismaken met het Connect to Perform model en geven we je spelenderwijs inzicht in wat jij kunt doen! Ben jij degene die jouw team naar het proactieve niveau krijgt en ben je daarmee de meest proactieve manager? Ontdek het zelf op een van onze open avonden!

 

Tijdens onze Connect to Perform (CtP) spelavond krijg je spelenderwijs en op interactieve manier inzicht in verschillende organisatieculturen, leer je aan hand van de kenmerken zien in welke fase een team zit, maar vooral ook wat nodig is om de volgende ontwikkelstap te maken. Vragen die op tafel komen zijn o.a.:

 

  • Hoe komt het dat sommige acties direct en andere nauwelijks effect hebben op het team?
  • Wat kan ik doen om een reactief team uit de weerstand te halen?
  • Ik begeleid mijn medewerkers continu in het plannen van hun werk. Toch lijken ze er niet beter in te worden. Wat kan ik nog doen?

 

Na deze avond heb jij meer zicht op welke maatregelen jij concreet kunt nemen om de prestaties en het gedrag binnen jouw organisatie positief te beïnvloeden.

 

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze eerstvolgende spelavond op donderdag 22 november. Tijdens deze avond zullen we je verdere uitleg geven over het Connect to Perform model, gaan we actief aan de gang met het spelen van het spel en is er ruimte voor persoonlijke casuïstiek.

 

Datum: donderdag 22 november

 

Ontvangst: 18.45 uur

Start: 19.00 uur

Einde: circa 21.15 uur.

 

Locatie:

Kantoor Human Connection

Singel 2

1013 GA Amsterdam

 

Per avond kunnen er maximaal 12 mensen deelnemen. Als je interesse hebt, stuur een mail naarJojanneke@humanc.nl. Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden: we vinden het veel te leuk om dit met jullie te mogen doen.

Posted in: Uncategorized

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie