Feiko van der Kolk

Feiko van der Kolk

Over Feiko

Hoe kun je mensen in staat stellen om te excelleren en zo organisaties optimaal laten presteren? Dat is de kernvraag waar ik mij al sinds mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie mee bezig houd.

Vanuit verschillende rollen heb ik de afgelopen jaren bij organisaties een bijdrage geleverd aan bovenstaande thema, in de rol van Consultant, Interim Manager en Change Manager.

De leukste opdrachten vind ik bij organisaties die een volgende stap willen zetten naar echt anders organiseren en werken. Organisaties waar mensen -soms hardnekkige- patronen willen doorbreken worden en medewerkers weer of meer in hun kracht gezet willen worden.

Mijn kracht ligt in het blootleggen en doorbreken van patronen, het helpen formuleren van een visie met aantrekkingskracht en het vormgeven van een innovatief verander-traject. Tevens ben ik goed in mijn element als coach van veranderend leiderschap.

Mijn werkwijze is mensgericht, in de context van de structuren, werkwijzen en automatisering van de organisatie. Dingen veranderen betekent ook dingen anders doen, ik ben vaak wat onorthodox in mijn benadering.

Tijd voor actie?

Telefoon: 0646092291
Email: feiko@humanc.nl

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie