Ben je erbij op Human Connection’s Open Spel-avond?

vorm

Een spelletje spelen om meer inzicht te krijgen in de dynamiek van het team waarin of waarmee jij werkt… Zo doen we dat bij Human Connection!

‘Connect to Perform’ noemen wij de theorie die de basis vormt voor Human Connection’s advieswerk. Het model demonstreert hoe teams naar een meer effectieve én prettige werkwijze te bewegen zijn door (onderlinge) verbinding te maken. Om de brug te slaan tussen ‘theorie’ en ‘zelf toepassen’, hebben we een spel ontworpen wat met groot succes in organisaties en op onze open avonden gespeeld wordt.

Je ontdekt welke verschillende organisatieculturen er zijn, in welke fase jouw team zit en wat er nodig is om de volgende ontwikkelstap te maken. En wat juist zaken zijn die averechts uitpakken….
Je krijgt zicht op zo’n vijftig verschillende interventies die toepasbaar zijn in de werkpraktijk, om het gedrag en de cultuur van een team en organisatie te beïnvloeden.

Kortom: in een paar uur wordt je op interactieve wijze ondergedompeld in onze succesvolle aanpak hoe je meer impact met je team maakt. En dat gewoon door en spelletje te spelen! 
Speel dan mee op een van onze Open Spel-avonden! (Uiteraard is deelname geheel gratis en zonder verdere verplichtingen)  Meld je aan door naar deze link te gaan.

De volgende Open Spel-avonden zijn op woensdagavond 25 september en donderdagavond 7 november 2019. Meld je aan via deze link!


Wil je meer weten over Connect to Perform, ons krachtige cultuurmodel? Lees ons artikel

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie