Ben je erbij op Human Connection’s Open Spel-avond?

vorm

Een spelletje spelen om meer inzicht te krijgen in de dynamiek van het team waarin of waarmee jij werkt… Zo doen we dat bij Human Connection!

‘Connect to Perform’ noemen wij de theorie die de basis vormt voor Human Connection’s advieswerk. Het model beweegt teams naar een meer effectieve én prettige werkwijze door (onderlinge) verbinding te maken. Tijdens de Open Spel-avond ontdek je hoe de gedachte van Connect to Perform werkt. Met een set van zo’n vijftig verschillende interventies krijg je inzicht in wat je team precies wanneer nodig heeft om het gedrag en de cultuur ervan te beïnvloeden. Ook ontdek je verschillende organisatieculturen, in welke fase je team zit en wat er nodig is om de volgende ontwikkelstap te maken. Kortom: in één avond leer je welke maatregelen jij concreet kunt nemen om de prestaties en het gedrag binnen jouw organisatie positief te beïnvloeden. En dat gewoon door een spelletje te spelen!

Lijkt het je wat om in een paar uurtjes op interactieve wijze te worden ondergedompeld in onze succesvolle aanpak hoe je meer impact met je team maakt? Speel dan mee met de Open Spel-avond! Meld je aan door een mail naar Jojanneke te sturen.

De volgende Open Spel-avond is op 18 april 2019, 13 juni en op 7 november 2019.


Wil je meer weten over Connect to Perform, ons krachtige cultuurmodel? Lees ons artikel

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie