Annet Weitering

annet_balk_0212

Over Annet:

Ik ben een energieke, veelzijdige begeleider van verander- en ontwikkeltrajecten met scherp gevoel voor mensen en wat er tussen hen gebeurt. Ik kan goed relativeren en heb een onvoorwaardelijke positieve blik.
Ik put uit organisatiekunde, veranderkunde en uit leertheorieën. Vanuit verschillende rollen werk ik al meer dan 20 jaar op een waarderende en spannende manier aan optimale ontwikkeling van deelnemers en de organisaties waar ze werken.

Je zou mijn manier van werken die van de persoonlijke, praktische, pragmatische precisie kunnen noemen. Dat heeft vast te maken met mijn eigen loopbaan, omdat ik eerder zowel docent lichamelijke opvoeding als automatiseringsdeskundige ben geweest. Ik kan goed kijken naar mensen, maar kan ook zaken concreet en hanteerbaar te maken en sturen op resultaat. Ik vind het een uitdaging om met beperkte middelen een maximaal effect te bereiken en zoek naar vormen die efficiënt zijn, dicht op de huid en de praktijk van de mensen die het zelf moeten doen. Ik ben sterk in het benoemen van wat ik ter plekke hoor en zie en ik aarzel niet om dat terug te geven. Op die wijze bied ik je kennis, ervaring, feedback en steun die er toe doen.

Rollen:

  • projectmanager verandertrajecten
  • begeleider leidinggevenden bij hun veranderopgave
  • adviseur/begeleider bij opzetten en inrichten van een duurzame leer- en ontwikkelarchitectuur
  • docent verandermanagement
  • sparringspartner bij het inrichten veranderprocessen en organisatieinrichting

Tijd voor actie?

Telefoon: 06 11 92 40 50
Email: Annet@humanc.nl

Deze website is een co-creatie van
Human Connection & Tegengas Communicatie